scroll

Dine grise er vores speciale

Primary Diets er et foderkoncept fra AB Neo.
Fokus er primært på at udvikle og arbejde med produkter, der kan bidrage til at levere en kvalitetsgris 2-3 uger efter fravænning. Løsningerne inkluderer blandt andet mælkeanlægget Pump'n'Grow, mælkeerstatningen DanMilk, proteinkilderne Cellpro og AlphaSoy 530, samt nyudviklede foderblandinger til smågriseproduktionen

Målet er, at sikre din succes i produktionen. Derfor indeholder konceptet kun kvalitetsprodukter, der kan løfte produktionen og levere en stærk kvalitetsgris.

Konceptet er skabt til ikke kun at levere individuelle produkter til griseproduktionen, men i stedet se på helheden i stalden for at levere en helstøbt løsning, hvor rådgivning kombineres med kvalitetsprodukter.

Vi fastsætter mål sammen

Vores specialister indgår i tæt dialog med kunden for at sætte mål for produktionen og derefter skræddersy løsninger, der i samspil med løbende rådgivning og statusmøder skal sikre, at kunden hæver potentialet for sine smågrise til at levere en kvalitetsgris på 30 kg.

Primary Diets - et foderkoncept af AB Neo

AB Neo er moderselskabet, som udelukkende beskæftiger sig med løsninger til "Neonatal" område indenfor produktionsdyr. Neonatal er unge nyfødte dyr.

Vi har et netværk af eksperter, som tilbyder en bred vifte af de bedste produkter til professionel griseproduktion. 

Læs om AB Neo

1Microscope Quality

Centre of Excellence

AB Neo samarbejder med eksterne forsøgsorganisationer og universiteter i Europa. Vi bygger et testcenter i Spanien, der årligt skal lave 35-40 forsøg med smågrise.

Grisene vil blive testet fra fravænning til 25 kg. Det giver os et stærkt fundament for at udvikle og forbedre vores produktportefølje til at efterkomme udviklingen i svineproduktionen.
Rent praktisk betyder det, at vores Primary Diets koncept er sammensat til at booste produktiviteten hos danske griseproducenter.

Setup:

  • 1.000 smågrise i forsøg per uge
  • 7 sektioner med 48 stier
  • 25 grise pr sti
  • Mulighed for individuel måling via mikrochip
    (Vandoptag, foderoptag, daglig tilvækst)

 

Vi hjælper dig fra 0-15 kg 

Primary Diets er et foderpogram til grise fra 0-15 kg. Produkter i høj kvalitet kombineret med professionel rådgivning i tæt samarbejde med dig, så vi opnår en fælles målsætning.

Tryk ENTER for at søge eller ESC for at lukke