CASES

Hvad siger kunderne? 

Jens Nicolajsen - Besætning 1.800 søer

”Mælkeanlægget har gjort, at man i produktionen har hævet soantallet med 150 søer, og diegivningstiden er reduceret fra 32 dage til mellem 26 og 27 dage”

Thomas Rahbek - Besætning 440+680 søer

”I hele sammenligningsperioden har vi udover arbejdet med management, installeret mælkeanlægget, Pump’n’Grow, hvilket har været givende for produktiviteten"

Kim Kirkeby - Besætning 350 søer

”Jeg kan se på mine grise, at de er blevet mere robuste og bibeholder fravænningsvægten. Jeg kan også se at pattegriseoverlevelsen er steget i stalden”

Martin Ravn - Besætning 800 søer

"Jeg har omtrent et overskud på 5 kr. per smågris. Salgsvægten er blevet højere, så det opvejer for udgiften til mælkeanlægget. Derudover har jeg flyttet søernes egenfravænning fra omkring 12 grise til at være mellem 13,8 og 14”

Thorben Agger - Besætning Full-line produktion med 320 søer

"De foreløbige tal viser, at fravænningsvægten er steget fra 6,5 til 7,7 kg pr. gris de seneste tre uger. Tallene for de seneste 14 dage viser, at vi har fravænnet ekstra 1,4 grise i snit pr. fravænning."

Klaus Noe - Besætning 1.800 søer

Hos Noe Agro har en positiv bivirkning af grisenes høje optag af vådfoderet bidraget til at sænke zinkforbruget i smågrisestalden.

Søren Hansen

Søren Hansens smågrise opholder sig kun 5½ uger i klimastalden. Smågriseproducenten Søren Hansen i Sunds har mindre belægning end tidligere. Siden han installerede et mælkeanlæg, er fravænningsvægten accelereret.

Tryk ENTER for at søge eller ESC for at lukke