scroll

Resultatet ligger i den unikke løsning

Køber du produkter ved os, får du adgang til gratis vidensdeling og vejledning hos vores eksperter, som har specialiseret sig i dine grise.

Vi ved, at der ikke findes ét produkt eller én løsning, der kan hjælpe alle besætninger. Vi ser hver besætning som en unik infrastruktur af tandhjul, der skal spille sammen for at skabe en effektiv og bæredygtig produktion.

Vi tilbyder grundig gennemgang af følgende:

  • Farestalden
  • Klimastalden
  • Optimering af foderstrategien
  • Vejledning omkring zinkfri fodring

Din målsætning er vores målsætning. Vi matcher produkter og vejledning i tæt samarbejde med dig, så du ved, hvad dine udfordringer er, og hvordan de skal løses.

Staldren
Sparegris

Dine grise er vores speciale

Vi har fokus på smågrise fra 0 til 15 kg. Vores mål er at sikre din succes. Vi er specialiseret i den lille gris, og vi producerer kun kvalitetsprodukter, der kan løfte din produktion mod dine mål. Vi kombinerer dem for at matche din specifikke produktion, og vi er ambitiøse på dine vegne.

De nyeste tal for produktiviteten af grisene viser, at der ikke er sket meget for væksten af smågrisene, hvor landsgennemsnittet har ligget i stampe de sidste 10 år. Det er på trods af, at genetikken er blevet bedre og foderudnyttelsen er hævet.

Vi går i samarbejde med dig ind og tilpasser produkter og vejledning, så dit mål om at øge smågrisevæksten kan blive en realitet. Din investering i grisens første kg er din forudsætning for at skabe en rentabel og moderne produktion.

Se landsgennemsnittet af produktiviteten her

Tryk ENTER for at søge eller ESC for at lukke