scroll

Primary Diets er et foderprogram, der leverer unikke løsninger i stalden. Det er et koncept, hvor vi går fra ”bare” at levere produkter til i stedet at gå skridtet længere og levere løsninger, der matcher dig og din produktion, så du opnår et højere tilbagebetaling på din investering

Sammen med foderspecialister sætter du mål for din produktion. Det kan blandt andet være:

  • At blive zinkfri uden økonomisk tab
  • Minimere medicinforbruget
  • Andre relevante KPI’er; som at mindske udfordringer ved fravænning eller hæve væksten i farestalden.

foderløsningerne henvender sig til grise fra 0 til 15 kg., fordi, det er denne alder, der er afgørende for grisenes videre levetid. Den første tid i grisenes liv er den vigtigste tid, og det er her, at vi ser, at du kan gøre den største forskel i produktionen.

Produkter af høj kvalitet er ikke alene ensbetydende med, at udfordringerne i stalden bliver løst. Vi anbefaler altid, at produkterne skal bruges i et godt samspil med hinanden og som en del af god farm management.

Døjer du eksempelvis med manglende ædelyst og lav vækst i klimastalden, vil det rigtig nok hjælpe at investere i et godt foder, der er velsmagende med gode råvarer, men det vil ikke nødvendigvis løse udfordringerne med væksten, da det kan skyldes eksterne parametre.

Det er situationer som dette, at Primary Diets-programmet er stærkt. Eksperter i produkterne, der kender til hverdagen i stalden, arbejder sammen med dig om den bedste løsning til dig. 

AB Neo er hovedorganisation

Primary Diets programmet er en del af en familie under AB Neo, der er opstået efter en fusion mellem blandt andet danske Agilia, ASN i Spanien og fodervirksomhederne Primary Diets i Polen og England.


Som en del af AB Neo har Primary Diets programmet adgang til viden, know-how, produkter og interne forsøg. I alt samarbejder AB Neo med 13 eksterne forsøgsorganisationer i Europa.

1Microscope Quality
Tryk ENTER for at søge eller ESC for at lukke